Bike Fitting -mitoituspalvelu

Bike Fitting on polkupyörän mitoituspalvelu, jossa toteutetaan asiakkaalle sopiva ja toiveiden mukainen ajoasento. Yhtä ainoaa oikeaa ajoasentoa ei ole, joten käymme asiakkaan kanssa läpi toiveita sekä kartoitamme taustoja. Tule fittaamaan pyöräsi, niin voimme rakentaa juuri sinulle sopivan ja tehokkaan ajoasennon. Tutustu Bike Fitting videoon.

Shimano Bike Fitting (PRO | taso 2) 129 €

+ Nykyisen pyörän tai uuden mitoutus analyysin mukaan 59€ / tunti
(osat veloitetaan erikseen)


Shimano Bike Fitting Bike Fitting on pyörän mitoituspalvelu, jossa toteutetaan asiakkaalle sopiva ja toiveiden mukainen ajoasento. Yhtä ainoaa oikeaa ajoasentoa ei ole,  joten käymme asiakkaan kanssa läpi toiveita sekä kartoitamme taustoja.

Tule fittaamaan pyöräsi, niin voimme rakentaa juuri sinulle sopivan ja tehokkaan ajoasennon. Bike Fitting -mitoituspalvelun ansiosta saat lisäksi arvokasta tietoa ajoasentomuutoksen vaikutuksista polkemisen hyötysuhteeseen.

Shimano Bike Fitting (Semi-PRO | taso 1) 79 €

+ Uuden pyörän mitoutus analyysin mukaan 59€ / tunti
(osat veloitetaan erikseen)


Bike Fiffitg - Static Fitting

Hankit pyöräsi sitten mistä tahansa, niin Bikefitting taso 1 (static fitting) analyysistä saat selville minkä kokoinen pyörä on sinulle soveltuvin. Jos mielessäsi on jokin tietty merkki tai malli, niin Shimano Bikefitting ohjelmiston tietokannasta löytyvät lähes kaikkien valmistajien polkupyörät, jota voit käyttää tukena ostopäätöksessäsi.

Mitoituksesta saat mukaasi mittapiirroksen suositellusta ajoasennosta laskennallisella ihannerungolla. Palvelu riittää hyvin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin ajoasennon tai runkokoon määrittämiseen.

Katso lisää Bikefitting.com sivuilta

(englanninkielinen)